Projektledning

Tomas Roslund som projektledare; Under de senaste tio åren har Tomas varit projektledare för bl.a SMAB:s Chess in Concert turnéer, Musikalsuccéer med Peter Jöback, En afton med Lill, Triple & Touch Goes Symphony, Joe Labero, Tomas Ledin och Liverpoolkonserter. Under åren har jag tillsammans med Sandvikens Symfoniorkester och välkända arrangörer, dirigenter utvecklat olika produktioner.
Ett annat av många exempel är att tillsammans med Anders Berglund och Fondbergproduktion producera; Schlagern i våra hjärtan som hade urpremiär i mars 2004 i Sandviken. För närvarande projekteras ett antal olika produktioner som tyvärr inte kan ges offentlighet ännu.

Tomas har tidigare varit motorn i Företagarnas Riksorganisations Sandvikenförening, där projekt som Företagarforum och FRAMFÖR (Framgångsrika Företag) har utvecklats, genomförts och fortsätter att utvecklas. www.foretagarforum.com

Arbetet på Resekompani AB med de stora evenemangen, konferenserna och kongresserna projektleds av Tomas.

Är det projektledning Ni söker är det Tomas Roslund ni skall använda!

Tomas är känd för sin förmåga att dokumentera; upphandla därför allt från början så kan ni själva sköta era upparbetade projekt och verksamheter.

AB Roslund & Roslund Sprötgatan 6 811 61 Sandviken
Tel: 026 - 26 70 78 Fax: 026 - 26 70 79 info@roslund.se